Korkuteli İlçe Sağlık Müdürü ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Hülya Yardımcı ve 3 No’lu Ana Sağlık Merkezi sorumlu Tabibi Dr.Deniz Yüzbaşıoğlu Belediye Başkanımız Hasan Gökce’yi ziyaret etti. Başkan Gökce’ye teşekkür ziyaretinde bulunan Yardımcı ve Yüzbaşıoğlu’na Sağlık Memuru Bülent Kurt ve Çevre Sağlı Teknisyeni Şaban Karaca eşlik etti.

Bilindiği gibi Şubat ayında Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından gelen talebi değerlendiren Korkuteli Belediyesi, ilçemizde bulunan Devlet Hastanesi eski binası ve çevresinde bir takım çalışmalar yaparak fiziki şartların düzelmesini sağlamıştı.

İlk etapta 3 No’lu Aile Sağlık merkezi ve 1 No’lu 112 acil sağlık hizmetlerinin görev vereceği binanın fiziki şartları düzenlenmesinde her türlü desteğe veren Başkan Gökce’ye teşekkür ettiklerini ifade eden Dr. Yardımcı şunları söyledi: “ Belediye başkanımız talebimizi değerlendirerek binanın fiziki şartlarının düzeltilmesinde ve çevre düzenlemesinde destek oldu. Kendisine ve ekibine teşekkür ziyaretinde bulunduk” dedi. Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce göreve geldiği 2009 yılından bu güne kadar Belediye olarak resmi kurumlara gereken destekleri verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

vivitrol shot side effects blog.aids2014.org ldn and depression
low dose naltrexone chronic fatigue syndrome blog.griblivet.dk does naltrexone show up on a drug test
low dose naltrexone uk naltrxon naloxone alcohol treatment
drug naltrexone open naltrexone alcohol