Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Başkan Gökce’yi ziyaret eden Muhtar Deniz’e Azalar Azmi Kubur ve Muhammet Başdeli eşlik etti.

Göreve geldikleri günden bu güne kadar Çomaklı mahallesine Korkuteli Belediyesi tarafından farklı hizmetlerin geldiğini ifade eden Muhtar Veli Deniz bu nedenle Başkan Gökce ve tüm ekibine teşekkür ettiklerini söyledi. 2017 yılı yaz döneminde Çomaklı mahallesinde bulunan birçok yolun asfalt ve kilitli parke taşına kavuştuğunu açıklayan Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz şunları söyledi: “Geçen yıl Belediyemiz tarafından Hacıbekar yolunda başlatılan ve bu yıl mahallemiz içinde devam eden asfalt çalışmaları bizleri mutlu etti. Mahallemizde bulunan birçok yolumuz asfalt ve kilitli parke taşı yapıldı. Verilen bu hizmet şahsımı ve mahalle halkımı çok mutlu etmiştir. Başkanımıza ziyaret etmek ve memnuniyetimizi dile getirmek için buradayız. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten memnunluk duyduğunu açıklayan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce şunları söyledi: “Diğer mahallerimizde olduğu gibi Çomaklı mahallemizinde en büyük sorunun yol soru olduğunu biliyorduk. Geçen yıl Çomaklı-Hacıbekar arasında bulunan yolu asfalt yapmıştık. Bu yılda Muhtarımızla yaptığımız görüşmeler  ve tespitler sonucu mahalle içinde bulunan yollarda gerek asfalt,gerekse kilitli parke taşı çalışmaları yaptık.Yapılan tüm yollarımız hayırlı olsun” dedi.Sadece Çomaklıda değil, diğer mahallelerde de yol çalışmaları gerçekleştiğinin altını çizen Başkan Gökce,” Yapılan program ve planlar doğrultusunda görev süremizin son gününe kadar hizmet götürmeye devam edeceğiz.Şuan için bazı mahallelerde stabize,bazı mahallelerde kilitli parke taşı çalışmamız devam etmektedir” şeklinde konuştu.