Gökce ve Duman’dan örnek davranış

Belediyemiz ve Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı. Dün Cuma namazı çıkışı Çayırlı camii yanında Belediye Başkanımız Hasan Gökce ve Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman tarafından kask dağıtılması vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Belediye olarak bu tür projelere her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanımız Hasan Gökce şunları söyledi: “ Geçmiş yıllara da baktığımız zaman maalesef ilçemizde yaşayan birçok gencimizi motosiklet kazalarında kaybettik. Korkuteli Emniyeti ve Korkuteli Belediyesi olarak Motosiklette kask kullanımının önemine dikkat çekmek için böyle bir projeyi hayata geçirdik. İnşallah hiç bir gencimiz veya vatandaşımız trafik kazalarına kurban gitmesin. Çok basit görünen ve birçok kişi tarafından maalesef önemsenmeyen kaskların kazalarda hayat kurtardığını unutmayalım. Kazasız sürüşler temenni ediyor, İlçe Emniyet müdürümüz Sayın Hacı Duman ve tüm ekibine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlçede motosiklet kullanan bazı sürücülere Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ile birlikte kask dağıttıklarını ifade eden Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman şunları söyledi: “ Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce tarafından temin edilen kaskları motosiklet sürücüsü olan vatandaşlarımıza dağıttık. Amacımız Trafik güvenliğini sağlamak, kask kullanımını her bireye yaygınlaştırmak. Burada sadece kask dağıtımı değil, bilgilendirici broşürlerde dağıtıldı. Sözlü olarak bilgiler verildi. Trafikte yaşayalım ve yaşatalım diyerek tüm sürücülerimize kazasız belasız hayat diliyorum. Katkılarından dolayı Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce’ye teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Cuma namazı çıkışı motosiklet sürücülerine Başkanımız Gökce ve Emniyet Müdürü Duman tarafından kask dağıtıldı gören vatandaşlar, güzel ve hayati bir projeye imza atan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce ve Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman’a teşekkür ettiklerini söylediler. Özellikle bazı gençlerin çok tehlikeli motosiklet kullandığının altını çizen vatandaşlar, “ Çocuklarımızın bilinçlenmesinde ailelere büyük görev düşüyor. Çocuk yaşta olan yavrularımıza motosiklet vermememiz gerekiyor” dediler.