Gökce, “Yol çalışmaları devam ediyor”

Belediyemiz yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.2017 yılında Korkuteli merkez ve diğer mahallelerde  asfalt, kilitli parke taşı,yeni yol açma ve genişletme çalışması yapan Belediyemiz yol çalışmalarına devam ediyor.Büyükköy Mahallesinde bulunan bazı yollarda stabile çalışması yapılırken bu yolların kilitli parke taşı döşemesi ve asfalt için hazırlandığı belirtildi.

Yol çalışmalarının 2018 yılında da devam ettiğini ifade eden  Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce şunları söyledi: “ Yapılan program doğrultusunda  merkez ve diğer mahallelerde yol çalışmalarımız devam etmektedir. 2017 yılında 50’nin üzerinde mahallemizde yol çalışmaları yapıldı. Bilindiği gibi Büyükköy mahallemizde bulunan bazı yollarımızı daha önce asfalt ve kilitli parke taşı yapmıştık. Bu mahallemizde yol çalışmalarını tekrar başlattık.Stabilize ve genişletme çalışması yapılan yollar kilitli parke taşı ve asfalt olacak.2018 yılında da yol çalışmaları aralıksız devam edecektir.Yapılan tüm yollar halkımıza hayırlı olsun” dedi.