Küçükköyde sıcak asfalt çalışması yapılıyor

Kanalizasyon ve içme suyu şebekesi nedeniyle büyükşehir belediyesi tarafından bozulan Korkuteli caddesi Korkuteli Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapılıyor. Küçükköy mahallesinde bulunan Korkuteli Caddesinde çalışmaların başladığını ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce, “Küçükköy mahallemizdeki işlek olan bu caddeyi önümüzdeki günlerde sıcak asfalt yapacağız” dedi.

Konuyla ilgi kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Hasan Gökce şunları söyledi: “ Yol ve kaldırım çalışmalarımıza 2018 yılında da son hızla devam edeceğiz. Küçükköy mahallemizde bulunan en işlek caddemiz Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları nedenliye zarar gördü. Zarar gören Korkuteli caddesini sıcak asfalt için hazırlıyoruz. Bu caddemiz önümüzdeki günlerle sıcak asfalt olacak. Aynı zamanda kaldırım çalışması yapılacak. Işıklı kaldırım ve sıcak asfalt olacak olan caddemiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Korkuteli Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapılacak Korkuteli caddesinin işlek bir cadde olduğunu belirten mahalle muhtarı Hasan Kır şunları söyledi: “  Bu caddemizde büyükşehir belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda kanalizasyon çalışması yapıldı, yine aynı caddede içme suyu şebekesi çalışması yapıldı. Durum böyle olunca en işlek caddemiz bozulmuş oldu. Çalışmalar nedeniyle büyük bir hasar gören caddemiz Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce tarafından Sıcak asfalt yapılıyor. Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Korkuteli caddesi tarafından yol çalışmalarının yapıldığını gören vatandaşlar “ Hasan Gökce Başkan’a teşekkür ediyoruz” dediler. Büyükşehir Belediyesinin Kanalizasyon nedeniyle bozduğu yolu yapmadığını, bu nedenle “Mağdur olduk” diyen vatandaşlar, “ Mahallemizin en işlek caddesi, kanalizasyon ve içme suyu çalışması nedeniyle bozuldu. Bu caddeyi bozan büyükşehir belediyesi oldu. Bozduğu yolu yapması gerekirdi ama bu güne kadar yapmadı. Büyükşehir tarafından bozulan yolu yapmak yine Hasan Gökce başkanımıza düştü. Yani Büyükşehir bozdu, Başkan Gökce yapıyor. Başkanımız Gökce’ye, başkan yardımcılarına, meclis üyelerine ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz” dediler.