Gökce, “ Kahraman Şehitlerimizin Emanetidir”

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Şehit Annelerini yine unutmadı.  İlçe merkezinde ve mahallelerde bulunan şehit annelerini ve şehit yakınları  her yıl olduğu gibi bu yılda ziyaret etti. Ziyaret edilen şehit anneleri ve yakınların acıları paylaşılırken her zaman belediye’nin yanlarında olduğu mesajı verildi.

Şehit anneleri hepimiz annesidir” diyen  Belediye Başkanımız Hasan Gökce şunları söyledi: “ Tüm annelerimiz biziler için önemli ve özeldir. Hele hele şehit anneleri hepimizin annesidir. Çünkü şehit anneleri yüreğimizde sossuza kadar yaşatacağımız kahraman şehitlerimizin birer emanetidir. Her zaman belirttiğimi tekrar ifade ediyorum. Şahsım ve kurumum olarak her zaman onların yanındayım. 8 Mart dünya kadınlar günü vesilesiyle ilçe merkezi ve diğer mahallelerde bulunan şehit anneleri ve şehit yakınlarına ulaşarak çiçeğimizi verdik ve bu düşüncelerimizi ifade ettik. Tüm şehit anneleri ve yakınlarına Cenabı Allah Sabrı Cemil ihsan eylesin. Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun inşallah” dedi.

Tarihte Devlet başkanlığı yapan ilk kadınların Türk olduğunu söyleyen Başkanımız Gökce, “ İslam Dini Türkler kadına en büyük değeri vermiş, onun namuslu, temiz,varlıklı,haysiyetli ve şerefli bir tarzda yaşamasını sağlamıştır.Tüm şehit anneleri ve diğer kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.