Gökce, “Yol çalışmaları 2018’de de devam ediyor”

Belediyemiz yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok mahallede asfalt, kilitli parke taşı, yeni yol açma, mevcut yolları genişletme gibi birçok hizmeti gerçekleştiren Belediyemiz bu çalışmalarını 2018 yılında da sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Küçükköy mahallesinde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlatan Belediyemiz diğer mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce şunları söyledi: “ İlçe merkezi ve diğer mahallelerimizde bulunan sorunların en başında yol sorununun olduğunu biliyoruz ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda gücümüz nispetinde tüm mahallelerimizde yol çalışması yaptık. 2018 yılında da çalışmalar devam ediyor. Bazı mahallelerimizde bulunan yolları asfalt için hazırlıyoruz. Yeni yollara açılıyor, bazı mevcut yollar genişletiliyor, kilitli parke taşı döşemesi ve bordür çalışmaları yapılıyor. Asfalt için zemin çalışması yapılan bu yollardan biriside Datköy mahallemizde. Önceki açıklamalarımda belirttiğim gibi yıllara yaydığımız yol çalışmaları 2018 yılında da aralıksız olarak devam edecek” şeklinde konuştu.