Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Antalya Mektebim Okulları öğrencileri ile bir araya geldi. Kendiside bir eğitimci olan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce Mektebim Antalya tarafından Mektebim Muratpaşa Kampüsü Konferans Salonu’nun da düzenlenen kariyer günlerinin konuğu oldu.
Öğrencilerin farklı mesleki eğitim, çalışma koşullarını ve iş olanaklarını tüm boyutlarıyla tanımalarını ve mesleklere ilişkin merak ettikleri soruların yanıtlarını bulmasını sağlayan " Kariyer Günleri " etkinliğinin konuğu Antalya Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce bilgi birikimlerini öğrencilere aktardı. Öğrencilerin sorularını tek tek cevap veren ve konulara açıklık getiren Başkan Gökce öğrencilere mutlaka bir hedef belirlemeleri gerektiğini söyledi.
"Hedefinizi belirleyin” diyen Başkan Gökce, “ Belirlediğiniz hayal ve hedefe doğru emin adımlarla gidin. Yolunu, hedefini çizen hedefine ulaşıyor. Tüm dünyada rekabet giderek artıyor. Rekabetin arttığı ve zorlaşan dünyada bir yere gelebilmek için donanımlı olmanız şart" diye konuştu.