Korkuteli Belediyesi Güreşçileri Yağlı Antrenman yaptı

Korkuteli Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde ilk yağlı antrenmanını yaptı. 100. yıl Atatürk stadyumunda yapılan yağlı antrenman neşe içerisinde geçti.

Antrenmanları izlemek için gelen Korkuteli Belediye meclis üyesi ve güreş komitesi üyesi Ayhan Tığrak yağlı antrenmanların önümüzdeki günlerde Küçükköy mahallesinde yapılmaya başlayacağını söyledi.Antrenör Mustafa Arıkan yönetiminde antrenmanları sürdüren pehlivanlar bu yıl Kırkpınardan madalyalarla dönmeyi hedeflediklerini söylediler.

Kırkpınar’ın Güreşlerinin camiada herkes için önemli olduğunu belirten Korkuteli Belediyespor Güreş antrenörü Mustafa Arıkan,  “ Kış boyu İdmanlarımızı salonda yaptık. Çok çalıştık ve çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Güreşe ve bizlere büyük bir destek veren Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce’ye, Meclis Üyemiz Sayın Ayhan Tığrak ve diğer destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Küçükköy mahallesinde bulunan stadyumda yağlı antreman için tüm şartlar oluştu. Birkaç gün içerisinde kıspet giyip çıkarma bölümü de yapılınca yağlı antrenmanlarımıza burada devam edeceğiz” dedi.