Başkan İrban Yol çalışmalarını inceledi

Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban ve Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ilçe merkezinden yapılan altyapı ve yol çalışmalarını yerinde incelediler

Yıldıran ve meclis üyeleri eşlik etti

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan İrban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin ve Yapı İşleri Şube Müdürü Hasan Erdem’e Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve Korkuteli Belediyesinin Ak Partili Meclis Üyeleri eşlik etti.

Çalışmalar yakında tamamlanıyor

Geçtiğimiz günlerde ana caddelerde başlatılan yer altı çalışmaları ve stabilize çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğünü ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Mimar Hasan Ali İrban şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel ile yaptığımız görüşmede, geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde başlatılan çalışmalarının biran önce tamamlanması talebinde bulunduk. Vatandaşımız fazla bir mağduriyet yaşamadan önümüzdeki günlerde asfaltı tamamlanacak ve hizmete tekrar açılacak. Çalışmaları bizlerle birlikte yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin ve Yapı İşleri Şube Müdürü Hasan Erdem’e teşekkür ediyoruz” dedi.

50 km sıcak asfalt,250 kilometre sathi asfalt yapıldı

Büyükşehir Yasasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli merkez, mülga belde ve köylerde 50 km sıcak asfalt,250 kilometre sathi asfalt yapıldığını belirten Başkan İrban, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel, mülga köy ve beldelerden Korkuteli’ne ve Antalya’ya daha rahat ve konforlu ulaşım sağlanmasını önemsiyor.Büyükşehir ve Alt belediye olarak organize bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.