Belediye Başkanımız Mimar Hasan Ali İrban geçtiğimiz Salı günü hayatını kaybeden babası merhum Mustafa Yılmaz İrban için mevlit okuttu. Mevlit’in akabinde yemek ikramında bulunuldu. Mevlit törenine, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit başta olmak üzere Antalya ve Korkuteli Belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin il, ilçe temsilcileri, kurum müdürleri ve temsilcileri ve binlerce vatandaş başkanımız İrban’ı ve ailesini yalnız bırakmadı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan başkanımız İrban, “Babam Mustafa Yılmaz İrban’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim Babamdan Rahmetini esirgemesin. Allahtan geldik ve yine ona döneceğiz. Babamı kaybettiğimiz Salı gününden bu güne kadar bizleri yalnız bırakmayan, telefonla arayan, cenaze merasimine iştirak ederek acımıza ortak olan, mevlidimize katılan binlerce vatandaşımıza, eş dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.