Belediyemiz asfalt çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban’ın göreve gelmesiyle başlatılan asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor. İlçe merkezi ve diğer mahallelerde birçok yol asfalt ve kilitli parke taşıyla buluşturulurken çalışmaların şuan için ilçe merkezinde devam ettiği açıklandı. Uzunoluk mahallesinde stabilize çalışması yapılan yolların birkaç gün içerisinde asfalt olacağı ifade edildi.

Uzunoluk mahallemizde Korkuteli devlet Hastanesi karşısında yapılan stabilize yol çalışmalarımızı yerinde inceleyen Korkuteli Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Memioğlu asfaltlama çalışmalarımızın ilçe merkezimizde devam edeceğini söyledi. Yol çalışmalarımız hakkında kısa bir açıklama yapan Memioğlu, “ Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ali İrban’ın göreve gelmesiyle başlatılan Asfalt, Kilitli Parke taşı, stabilize, yeni yolların açımı ve mevcut yolları genişletme çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Hastane karşısında ve galericiler sitesinin ön ve arka cephesindeki yolların zemin çalışması tamamlanıyor. Bu  yollarımız hemen asfalt yapılacak” şeklinde konuştu.