Belediye Başkanımız Hasan Ali İrban Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit’i ziyaret etti. İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinden Korkuteli Kaymakamlığı'na atanan ve geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Ömer Çimşit’i makamında ziyaret eden Başkanımız İrban, “ Yeni kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit’e yeni görev yeri hayırlı olsun. Kendisine başarılar diliyor, ilçemiz için hayırlı hizmetlere imza atmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Çimşit’i makamında ziyaret eden Başkanımız İrban’a  Belediyesi Başkan Yardımcılarımız Mehmet Manavoğlu ve Ahmet Memioğlu, Korkuteli Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Şefik Kılınç, Sadullah Bayar ve Hüseyin Torun, Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri Celal Büyükyıldız, Emin İsen, İbrahim Yavaş, Şefik Yücel, Veli Bozova ve Mustafa Bağırıcıoğlu eşlik etti.

Kaymakam Çemşit’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkanımız İrban, “ Başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle yeni kaymakamımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bazı bilgiler verdik. Hep birlikte el ele ilçemize hizmet edeceğiz” dedi.

Yapılan ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Kaymakam Çemşit’ “ Belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin ziyaretinden mutluluk duydum. Başkanımızın da dediği gibi el ele verip Korkuteli’ne en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Başkanımızın çalışmalarında hep yanında olacağız. Görev yaptığım diğer yerlerde olduğu gibi görev sürem boyunca Korkuteli için en iyisini yapmak için çalışacağım” dedi.