Korkuteli Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapılan yollarda kaldırım çalışmaları devam ediyor. Sıcak asfalt yapılan yollarda daha önce kaldırımı olmayan, genişletilen ya da kullanılamaz halde olan kaldırımlarda çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapılan Korkuteli Belediye Başkanımız  Hasan Ali İrban şunları söyledi: “ Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra kilitli parke taşı, stabilize çalışması, kaldırım ve bordür çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Sıcak asfalt ile buluşturulan cadde ve sokaklarda kaldırım ve bordür çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan İrban, “ Sıcak asfalt yaptığımız bazı yollarda kaldırım yoktu, bazı yollarda bulunan kaldırımlar çok dardı ya da yollarımızda bulunan kaldırım taşları parçalanmış ve kullanılmaz bir haldeydi. Biz buralarda kaldırım ve bordür çalışmaları yapıyoruz. Korkutelimizin gerçekten güzel oluyor. Sıcak asfalt, kilitli parke taşı, kaldırım, bordür ve stabilize çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.